Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Βόλτα στην αγορά της La Boca με την Julieta

Η La Boca είναι μία γειτονιά πολύ «αληθινή». Ενώ έχει τη φήμη της επικίνδυνης γειτονιάς, η πραγματικότητα που εμείς βιώσαμε ήταν πολύ διαφορετική. Πολλές φορές οι οδηγοί υπερβάλλουν, ή οι οδηγίες που δίνουν δεν ανταποκρίνονται τόσο στην αλήθεια των ανθρώπων που κατοικούν στο μέρος, όσο στην αλήθεια που βιώνουν οι τουρίστες ως επισκέπτες σε ένα μέρος. Φυσικά, υπάρχουν συμβάντα όπου έχουν κλαπεί πορτοφόλια, κάμερες και τα σχετικά.
Εκεί που χτυπά πραγματικά η καρδιά της La Boca είναι η αγορά της... εξάλλου πού καλύτερα θα μπορούσε κανείς να δει τη ζωή των ανθρώπων από την αγορά στην οποία αγοράζουν τα απαραίτητα! Και το καταπληκτικό είναι ότι η αγορά αυτή βρίσκεται μόλις δύο δρόμους από το τουριστικότατο Caminito: παρόλο που η απόσταση είναι τόσο μικρή, η διαφορά που βιώνεις διαβαίνοντας τη μία και την άλλη γειτονιά είναι τόσο μεγάλη.
Στο video αυτό η Julieta μας ξεναγεί στην υπέροχη αγορά της γειτονιάς της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello armenakia!!!!
H mousikh sas ginetai olo kai pio wraia!!!!
Ti sumpa8htikh pou einai h Julieta!!! Mphka kai sto blog tous kai eida tis foto tou spitiou tous pou einai uperoxo!!! Nomizw pws zhsate th La Boca sthn kaluterh ekdoxh pou 8a mporousate na thn exete zhsei!!!!

Kala na pernate kai na exete ki alles polles empeiries kai videakia na mpirasteite mazi mas!!!!

Geo xxxxx

Paspartu είπε...

Kala h mousiki...ta plana...to montaz... :)

Paradexomai!!!!!!!

Unknown είπε...

Τι ακριβώς ενοούσε Χουλιέτα όταν είπε ότι στη Λα Βόκα έχει πολά παιδιά;