Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

La Boca y El Caminito

Το Caminito είναι η τουριστική γειτονία της La Boca, είναι η Πλάκα της Αθήνας. Με πολλά εστιατόρια που έχουν τουριστικά show με tango, σα να λέμα Zorba the Greek! Στην ουσία σε μία από τις γειτονιές της La Boca, έχουν βάψει τα σπίτια με πολλά και έντονα χρώματα, σπίτια που είναι φτιαγμένα από ευτελή υλικά, όπως τσίγκινους τοίχους. Στην υπόλοιπη La Boca, συναντάς αντίστοιχα σπίτια και κτίρια, μόνο που δεν είναι όμορφα και χρωματιστά...
Μπορείς ακόμα να συναντήσεις στο δρόμο ομάδες ατόμων που ετοιμάζονται για το καρναβάλι, παίζοντας κρουστά στο δρόμο.

Εκεί βρίσκεται και το γνωστό σε όλους στάδιο της Boca Juniors, απ’ όπου αναδείχτηκε ο Maradona… είναι η ελπίδα όλων των μη προνομιούχων, που ελπίζουν βαθιά μέσα τους ότι μπορούν και αυτοί να καταφέρουν κάτι αντίστοιχο, μέσω του ποδοσφαίρου, που είναι βεβαίως το εθνικό τους σπορ!!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σπουδαιότητας του ποδοσφαίρου για τους Αργνετίνους, η 14η Οκτώβρη: ο αγώνας Argentina – Uruguay που έκρινε ποιος θα πάει στο World Cup. Όλοι βλέπαν τον αγώνα, εξ ου και η ερημιά στους δρόμους – ακόμα και στο Caminito. (Τελικά κέρδισε η Argentina!)

3 σχόλια:

Georgia είπε...

Hello Armenakia!!!

Otan skeftomoun to Buenos Ayres eixa akrivws auta ta xrwmatista spitakia sto mualo mou!!! Kai eisastan ekei!!!!! :)

Den h3era omws oti ta perissotera einai ftiagmena apo tsigko!!!

Georgia xxx

Ανώνυμος είπε...

Paidia ti kanete?? Ola kala?
Pou na eiste arage toraaa
Filia

Armenakia είπε...

Nai, Georgitsa, apo tsigko einai ftiagmena... den tous fainetai, epeish einai xrwmatista, ki etsi den paei to myalo sou!!!
Filippe, mia xara eimaste, an kia exoume diafora thematakia me thn epexergasia twn video mas, se sxesh me ton exoplismo mas!!!
Ta Armenakia...