Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Rosario – στιγμιότυπα από την πόλη



Η πόλη του Rosario μας θύμισε λίγο ότι είμαστε στην Κηφισιά... Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι οι γυναίκες του Rosario μάλλον θεωρούν ότι είναι οι ομορφότερες του κόσμου όλου και το εκδηλώνουν με τον τρόπο που περπατάνε, κινούνται και μάλλον φέρονται (αν και δε γνωρίσαμε καμία, πώς θα μπορούσαμε άλλωστε, εμείς οι κοινοί θνητοί;). Και το καλύτερο είναι ότι δε θεωρούμε ότι είναι – αντικειμενικά- όμορφες. Τη φήμη αυτή την έχουν καλλιεργήσει καλά και έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας τους (ακόμη και στη Βολιβία μιλούν για την "ομορφιά" τους!

Τέλος πάντων, σε αυτή τη φάση του ταξιδιού μας αντιμετωπίζαμε ανυπέρβλητα προβλήματα με τον εξοπλισμό που μας είναι απαραίτητος για να επεξεργαζόμαστε και να ετοιμάζουμε τα βιντεάκια του blog. Απελπισμένοι, λοιπόν, αναγκαστήκαμε να επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο της πόλης. Κάτι σαν το The Mall της Αθήνας – και να φανταστείτε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε πάει ποτέ στο The Mall. Επίσκεψη, λοιπόν, προς αναζήτηση ενός Mac… η οποία αποδείχθηκε άκαρπη, καθώς το πρόγραμμα που μας ενδιέφερε δεν υπήρχε πουθενά στην Αργεντινή... και ας ήμασταν διατεθειμένοι να χώσουμε αρκετά λεφτά για να το αποκτήσουμε – πολύ περισσότερα από το να είχαμε προμηθευτεί τα πάντα από την Ελλάδα!


2 σχόλια:

Georgia είπε...

Πολύ γέλιο!!!!
Είσαστε πολύ καλοί!!!
Και φαίνεται οτι όχι μόνο ξεπεράσατε τα ανυπέρβλητα προβλήματα με τον υπολογιστή, αλλά δημιουργήσατε!!! Μου άρεσαν τα σχολιάκια σας και τα κείμενα!!!!

Άντε να σας δούμε εν δράση στην λίμνη Τιτικάκα!!!

Και χαίρομαι που προτιμήσατε να ζήσετε!!! Οπότε κι εμείς να δούμε τη συνέχεια! Πόσα είπαμε ότι σας έδωσε ο Δήμος Κηφησιάς;;;;

χχχχ

Armenakia είπε...

ton lypithikame giati den exei katholou lefta, ki etsi to kaname dwrean gia ton Dhmo Khfisias!!!
H drash epetai.... anameinate sto plhktrologio sas!!!