Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Όταν λέμε «ΤΟ τοπίο» εννοούμε...Salar de Uyuni - 2


Συνεχίσαμε τη διαδρομή μας μέσα από το Salar. Παντού τριγύρω αλάτι, ένα τεράστιο άσπρο τοπίο. Στη μέση του Salar, συναντήσαμε το Isla del Pescado ή Incahuasi, νησί των ψαράδων ή σπίτι των Incas. Το Isla del Pescado ήταν νησί όταν το salar ήταν νερό – θάλασσα. Είναι γεμάτο από πάρα πολλούς κάκτους και η είσοδος για να επισκεφθείς επάνω το νησί κοστίζει 15 Bs (1,5€). Εμείς τσιγκουνευτήκαμε! και δεν μπήκαμε, πήγαμε μόνο γύρω-γύρω από το νησί. Είχαμε όμως έτσι την ευκαιρία να ταϊσουμε κρακεράκια το Roadrunner – το γνωστό μπιπ μπιπ!- που τριγύριζε έξω από το νησί.

Κατά τις 5 φτάσαμε στο Hostel μας, που ήταν και αυτό φτιαγμένο από αλάτι, και μάλιστα πολύ προσεγμένο. Δειπνήσαμε με σούπα λαχανικών, κοτόπουλο και papas fritas (πατάτες τηγανιτές) και κοιμηθήκαμε κατά τις 10, λόγω πρωινού ξυπνήματος την επόμενη ημέρα.
Εκεί τσιμπήσαμε και τους Ελβετούς συνταξιδιώτες μας Bettina Και Gabriel, οι οποίοι έκαναν το Salar με ποδήλατα!

2 σχόλια:

Georgia είπε...

Πολύ αλάτι!!! Απίστευτο!

Μήτσο, σου πάει πολύ το μπιπ μπιπ!

Νομίζω ότι άξιζε τα 520 βολιβιάνος που πληρώσατε για το 3ήμερο. Και φαντάζομαι έχει και Uyuni 3...?

Α, οι κάκτοι δεν σας φάνηκαν λίγο τριχωτοί;

χχχχ

Armenakia είπε...

Eyxaristw Georgia... tha parw ena mpip mpip gia to spiti!!!
Ontws axize poly ta lefta, exallou den htan polla gia 3 hmeres!
Exei kai Uyuni 3, kai 4, kai mexri 7!!!
nai einai ligo trixwtoi oi kaktoi, alla einai wraioi etsi oloi mazi!
xxx