Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Όταν λέμε «ΤΟ τοπίο» εννοούμε... Salar de Uyuni - 5


Αφού μπήκαμε στο εθνικό πάρκο Reserva Nacional de Fauna Andina Eduardo Avaroa και πληρώσαμε 30 Bs/ άτομο (3€), κατευθυνθήκαμε προς τη Laguna Colorada, τη χρωματιστή λίμνη. Είναι κόκκινη κυρίως και το χρώμα αυτό το παίρνει λόγω του σιδήρου που περιέχει. Καθώς ο άνεμος φυσά στη λίμνη – και φυσά συνήθως μέχρι και τις 8 το απόγευμα - το νερό της λίμνης οξυδώνεται και παίρνει το χρώμα αυτό. Η λίμνη Laguna Colorada ήταν επίσης υποψήφια για τα νέα 7 θαύματα του κόσμου, εξ ου και οι αφίσες που ενθάρρυναν τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ της – τελικά δε νομίζω να βγήκε.

Διανυκτερεύσαμε σε ένα παρακμιακό hostel δίπλα στη Laguna Colorada: δεν ήρθε κανένα άλλο group στο Hostel αυτό (μάλλον κάτι θα ήξεραν!). Φτάσαμε κατά τις 3 και το βράδυ δειπνήσαμε με σούπα λαχανικών και μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα (όλο και χειροτέρευε το φαγητό που μας προσέφεραν, με άλλα λόγια!). Έκανε πάρα πολύ κρύο, τόσο έξω όσο και μέσα στο Hostel. Ευτυχώς που είχαμε μαζί μας τα sleeping bags μας και δεν ξεπαγιάσαμε τελείως. Ύπνος κατά τις 9 το βράδυ – για να πάμε για clubbing αργότερα βεβαίως βεβαίως (ωραίο χιούμορ)!



4 σχόλια:

Georgia είπε...

Άντε, μου φτιάξατε την ημέρα!!! Δεν θα γκρινιάζω τόσο που κάνει ψωφόκρυο εδώ..... Τουλάχιστον εντός, δεν χρειάζεται να ντυνόμαστε σαν κρεμμύδια!!!

χχχχ

Armenakia είπε...

eides... enw emeis pou nomizame oti irthame se kalokairi kai to exoume dagkwsei....!

Georgia είπε...

Αναρωτιόμουνα: έχει ποτέ καλοκαίρι εκεί ή είναι πάντα τέτοια η θερμοκρασία;

χχχχ

Armenakia είπε...

ela mou nte... ayth thn aporia exoume ki emeis....