Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Όταν λέμε «ΤΟ τοπίο» εννοούμε... Salar de Uyuni - 7


Στα σύνορα με Χιλή, αφήσαμε τους Ελβετούς ποδηλάτες, για να συνεχίσουν με τα ποδήλατα τους για τη Χιλή.Μπορεί να μην επισκεφθήκαμε τη Χιλή, αλλά βρεθήκαμε στα σύνορα και την αντικρύσαμε – τα βουνά τουλάχιστον που τη χωρίζουν με τη Βολιβία, γιατί στα σύνορα εκτός από ένα φυλάκιο, δεν είχε απολύτως τίποτε άλλο.

Κατά την επιστροφή μας στο Uyuni, σταματήσαμε στο χωριό Villa Mar για να φάμε ρύζι με τόνο, σε ένα παρακμιακό μαγαζάκι του χωριού! Μετά το χωριό Villa Mar, ο Juan, ο οδηγός, έδωσε σε μία γιαγιά 50 Bs για να σηκώσει την μπάρα και να μας αφήσει να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Αυτά ήταν τα διόδια! για το χωματόδρομο με τα χιλιάδες σαμαράκια, που μας τράνταζαν στην κυριολεξία σε όλη τη διαδρομή, αν εξαιρέσεις την πορεία μέσα στα αλάτια του Salar!

Στη συνέχεια, περάσαμε από τη Valle de rocas και το χωριό San Cristobal για να φθάσουμε τέλος στο Uyuni κατά τις 5 το απόγευμα, μετά από μια πραγματικά εξαντλητική μέρα – περίπου 13 ώρες μέσα στο τζιπ, με άπειρα κουνήματα!

2 σχόλια:

Georgia είπε...

Λουκάνικα και γιαούρτια εκτός ψυγείου????? Αυτό θα πει πρόοδος. Να το προτείνουμε ως καινούρια καμπάνια των οικολόγων πράσινων: πώς να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια: φτιάχνοντας προιόντα που δε χρειάζονται ψυγείο...!!!!

Πολύ ωραία τοπία, αλλά όλο τα ίδια βρε παιδί μου! :)

Armenakia είπε...

Eides proodos oi Bolivia!!! Kai pou na deis poy pinoun tous xymous toys kai poy trwne tis soupes tous!!! se plastikes sakoulitses!!!
Exeis wraies idees pantws georgia!!!
xxxx