Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν


Αποκρύψαμε τις κανονικές σκηνές από τη ζούγκλα, διότι σε λίγο καιρό θα τις δείτε να συμβαίνουν "live" στην Ελλάδα...

Στο βίντεο αυτό θα δείτε το απύθμενο βάθος του βάλτου, στο οποίο θα μετατραπεί σε λίγο πλήρως η χώρα μας. Θα δείτε, επίσης, τη μετενσάρκωση του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος στο ζώο ταπίρ που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να δείτε ακόμα τη μετενσάρκωση του τωρινού πρωθυπουργού, καθώς τη συναντήσαμε αργότερα, σε άλλη χώρα, στο ταξίδι μας.

Τώρα, για όσους σκέφτονται να αφήσουν την Ελλάδα με τα άγρια θηρία και να πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν (και τα ήμερα θηρία, βλέπε ταπίρ) τους πληροφορούμε ότι η ζούγκλα επίσης έχει κουνούπια, κάτι μικρά φιδάκια που έρχονται στον ύπνο σου, από διατροφικής απόψεως φασόλια, ανανάδες, μάνγκο, νερά με μικρόβια και πολύ πολύ υγρασία.

Όποιος βέβαια είναι αποφασισμένος να αφήσει το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, το σταρένιο ψωμάκι και το ωραίο κρασάκι, προσφορά του θεού Διονύσου, μπορεί να μετοικήσει στο resort της ζούγκλας Arcadia... στην περιοχή Coca (Francisco de Orellana) του Εκουαδόρ (μην πάτε παραμέσα, γιατί ελικόπτερα του στρατού θερίζουν τους ιθαγενείς που αντιστέκονται στην εξόρυξη πετρελαίου από τα εδάφη τους...). Άντε και καλή τύχη!

ΥΓ: Μην πάρετε αντικουνουπικό από την Ελλάδα... δεν πιάνει. Τα κουνούπια αυτά θέλουν ντόπιο αντικουνουπικό. Με το δικό μας δεν την ακούνε μία!

Τα Αρμενάκια

3 σχόλια:

chien andalou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
chien andalou είπε...

Et in Arcadia ego :)
Κούκλος ο πρώην πρωθυπουργός. Ταπίρ και ψύχραιμος...

Ανώνυμος είπε...

armenakia mou pou xathikateeeeeeeeee
godimitris
i mallon ego xathika.... den sas ksexnoooooooooooooooo