Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Εν αρχή ην το ταξίδι...


Η ιδέα του να κάνουμε το γύρο του κόσμου έπαιζε στο μυαλό μας εδώ και μισό χρόνο! Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου! Οπότε... παραιτηθήκαμε από τις δουλειές μας και ξεκινήσαμε από τα ελληνικά νησιά. Είχαμε την εντύπωση ότι θα γυρίσουμε πολύ περισσότερα νησιά από αυτά που πραγματικά επισκεφθήκαμε, αλλά αυτό είναι και το νόημα του ταξιδιού για μας: να μένεις στους τόπους που έχουν να σου προσφέρουν κάτι και όπου νιώθεις υπέροχα... λόγω του τοπίου, λόγω των ανθρώπων που γνωρίζεις, λόγω της μουσικής...
Πήγαμε λοιπόν στο νησί μας, την Αμοργό, στη Νίσυρο με τη μαγική ενέργεια και στη Δονούσσα των ανέμων. Αυτή ήταν η πρώτη γύρα!
Μετά ήρθε η μετακόμιση, το κλείσιμο των εργασιών (του Δημήτρη δηλαδή) και το απίστευτο τρέξιμο! Δεν ξέρετε τι απίστευτο τρέξιμο περιλαμβάνει μια τέτοια απλή! ιδέα!!! Μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτή τη στιγμή, να φανταστείτε, βρισκόμαστε σε ένα καφέ στο Buenos Aires και προσπαθούμε να οργανωθούμε!
Αυτό που θα επιχειρήσουμε δεν είναι ένας ακόμα ταξιδιωτικός οδηγός. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί στο internet και οπουδήποτε! Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα μέρη που θα μας προσεγγίσουν με την ενέργειά τους: έναν καφέ, έναν άνθρωπο, μία γειτονιά, ή ένα και μόνο δρόμο υπό το φως του φεγγαριού, κάπου πάνω στον πλανήτη... Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας, αυτά που θα ζήσουμε στους τόπους που θα επισκεφτούμε, με όπλο το budget του γαμήλιου δώρου, ένα βιολί, ένα λαούτο και τη θετική σας ενέργεια!

16 σχόλια:

Βασιλική Π. είπε...

Καλή αρχή παιδάκια!
Η έναρξη του βίντεο είναι α π ί σ τ ε υ τ η, έχω πεθάνει στα γέλια!!!!
(και όταν με το καλό γυρίσετε, μην μου φάτε τη δουλειά, ε; ε;)
Φιλάαακιααα
Η νονά :P

Katerina K. είπε...

Καλά ταξίδια !!
Θα σας σκεφτομαι και θα μαθαίνω νέα σας. Πολλά φιλιά!!!

Justelene είπε...

Μπράβο ρε παιδιά!
Ταξιδέψτε μας όσο μπορείτε...

bazement projekt είπε...

yupiiiiiiiiii!!!!!!!!!

kala na pane ola reee!!

sto buenos aires exw mia fili, ellinida, an thelete mporw na sas ferw se epafi, kai sigoura na to thumitheite ama xreiasteite kati epeigontws. tin lene maria kai to mail tis einai mkatzagiannaki@gmail.com. kai, mantepse dimitri, einai arxitektonissssssa, XAXAXAXAXA!!!!

apla na exete to contakt mpas kai- o,tidipote

FILIA POLLLAAAAAAA

thalia

chien andalou είπε...

Μπήκα κι εγώ, με το δεξί (κλικ). Δεν περίμενα να το ετοιμάσετε τόσο γρήγορα! Τώρα δεν προλαβαίνω να δω το βίντεο (ούτε το ποστ δεν διάβασα), ήθελα απλώς να πω ένα γεια... :)

Conte di Pagrati

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι ολόψυχα να "αρμενίσετε" υπέροχα στα μοναδικά μέρη της μακρινής Λατινικής Αμερικής, να ταξιδέψετε όχι μόνο στα μάτια και στις αισθήσεις, αλλά και στις ψυχές, στις χαρές και στις λύπες των ανθρώπων που θα συναντήσετε, γιατί σε κάθε ταξίδι οι άνθρωποι να ξέρετε είναι το πιπέρι της υπόθεσης! Θα σας παρακολουθούμε από εδώ και θα "συνταξιδεύουμε" μαζί σας!
ENJOY!!!

mermyblue είπε...

πολύ καλή τύχη να έχετε παιδιά!
καλά ταξίδια στη ζωή που διαλέξατε κι εμείς θα βλέπουμε ό,τι μας δείξετε μέσα από τα δικά σας μάτια
:)

Ανώνυμος είπε...

armenakia....
otan ksekinisa to phd tou edo sto glaskobi, skopos htan na to teliwsw na parw to dwro twn parents k na kanw k egw to taksidi apo se lat.ameriki k asia gia ena xrono.
alla... kollisa edo. akomi na teliwsw. k exw kourastei kiolas. toulaxisto twra tha sas parakolouthw, k tha pernw dynami na teliwsw gia na kanw k egw to taksidi mou.
ara kalh dynami eseis, gia na pernw k egw dynami.
filia polla.
k na prosexete.
xx

Ελένη είπε...

Καλό ταξίδι ρε παιδιά!
Πω πω δηλαδή τώρα είστε Buenos Aires? Να περνάτε υπέροχα, να γνωρίσετε πολλά πολλά μα πάρα πολλά μέρη και ανθρώπους και να ζείτε κάθε μέρα το ταξίδι ακόμα κι αν πηγαίνετε μόνο μέχρι την επόμενη γωνία!
Σας φιλώ και εύχομαι τα καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κινηματογραφικό το ταξίδι σας!!! Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα επεισόδια!

Να περνάτε υπέροχα!!!

Πολλά φιλάκια,

Georgia xxxx

Fade είπε...

Το τελευταίο γλέντι στο χωριό, 31 Αυγούστου?, άδειο το νησί, και εμείς τραγουδάμε σαν μικρά παιδιά μέσα από το τετράδιό σας, Δονούσα, Δημήτρης, φιλιά πολλά.

Armenakia είπε...

Vasoula, den tha sou klepsoume th douleia... ektos an exoume kamia kalh prosfora !!!!!
Thalia, euxaristoume gia to contact, an kai mallon den tha to xreiastoume... aurio pame gia allou!
CLandestino...des kai ta videakia....
Spasto Petalaki, euxaristoume polu polu gia thn prowthish!!! Kala taxidia kai se sena me to podhlato sou stous dromous ths polhs h opou allou!!!
Kalh dunamh se osous theloun na kanoun to idio me mas... sas to euxomaste olopsuxa!!!!
Aderfoula kai sta dika sas!!!
Euxaristoume olous olous gia ta kala sa sxolia!!!!
Epetai synexeia... me ligo upomonh omws!!!!

Ανώνυμος είπε...

just checking.... sorry

Unknown είπε...

Γεια σας! Μόλις είδαμε το πρώτο σας βίντεο και είπαμε τι ωραίο, καλλιτεχνικό ζευγάρι! Το "πάμε" του Γιωργάκη πολύ καλό!
"Πάτε!" λοιπόν! Καλή σας αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Paidia kalo takseidi. Makari na mporousa na kanw ki egw to gyro tou kosmou. Einai mia idea pou trivelizei to myalo mou edw kai xronia. Kala na perasete.

photis_m είπε...

Ώστε έτσι εξηγείται γιατί δεν απαντούσατε στα τηλέφωνα στις 10 του Οκτώβρη...

Αντε λοιπόν, καλό ταξίδι -και τι ταξίδι! Ο Γύρος του κόσμου.

Πολλά φιλιά.