Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Στην αγορά του ... San Telmo


Ένα από τα καλύτερα σημεία του Buenos Aires είναι η αγορά του San Telmo. Βρίσκεται κοντά στην Plaza Dorego, όπου, κυρίες και κύριοι, ακούσαμε να χορεύουν τουριστικό tango πάνω στους σκοπούς, όχι όποιου κι όποιου, αλλά της Χαρούλας Αλεξίου! Το χρυσό κουρέλι της Νεφέλης έχει μεγάλο σουξέ στο San Telmo. Όχι μία, αλλά δις είδαμε το ζευγάρι των χορευτών να λυκνίζεται με το χρυσό κουρέλι της Νεφέλης!

Η αγορά έχει απ’ όλα: παλιατζίδικα, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και ένα παρακμιακό καφενείο, από αυτά που λατρεύουμε, σαν του Καώνη στο Ναύπλιο (για όποιους το έχουν επισκεφθεί). Σε αυτό το καφέ δοκιμάσαμε πρώτη φορά την παραδοσιακή empanada! Και μάλιστα συναντήσαμε μία κυρία, η οποία μας είπε με τα λιγοστά αγγλικά της ότι η κόρη του φίλου της έχει μετακομίσει και ζει στο Ναύπλιο... ο κόσμος είναι τόσο μικρός!


2 σχόλια:

Georgia είπε...

Καταπληκτικό το 50άρικο!!! Τι γαμάτη ιδέα! Τελικά δίνεται ιδέες για δουλειά για πολύ κόσμο!!!

Είστε σίγουροι ότι χόρευαν το χρυσό κουρέλι της Νεφέλης ή μήπως το άλλο τανγκό που λέει: "Τα λεφτά μου όλα δίνω για ένα ταγκό, κι ένα άγγιγμα σου κάτω από το τραπέζι...";

Αν είναι το δεύτερο, το άκουσα κι εγώ σε ένα event εδώ στο Λονδίνο και ένιωσα εθνικά υπερήφανη για τη Χαρούλα!!! Αλλά να την παίζουν και στην Αργεντινή είναι μεγάλο πράγμα!

Για φανταστείτε όταν βρεθείτε στο Ναύπλιο να πάτε πάλι στου Καώνη για καφέ και να συναντήσετε την κόρη του φίλου της κυρίας με τα empanadas!!!

Φιλάκια πολλά χχχχ

Armenakia είπε...

Eides ti skeftontai oi anthrwpoi... telika ontws opoios gyrizei myrizei... kai pairnei diafores idees!
Htan sigoura to xryso koyreli! Me ellhnikous stixous! Pathame plaka! Exoun tosa tango, kai xoreyan ayto?
Ayto me to Nafplio htan poly koyfo! Hrthe h kyrioula kai mas milhse (opws opws dhladh!) kai koita symptwsh!!!
Filakia polla kai apo ta armenakia!!!
xxx