Τα Αρμενάκια με ένα λαούτο και ένα βιολί ταξιδεύουν παίζοντας παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ταυτόχρονα, μοιράζονται μαζί σας σκηνές από το ταξίδι τους, συνοδευόμενες από τη δική τους μουσική.

Welcome to Tilcara


Η Tilcara ήταν η πρώτη πόλη (χωριό μάλλον) στην Αργεντινή που απέπνεε διαφορετική αίσθηση, πιο αυθεντική. Αυτό οφείλεται τόσο στο τοπίο, που είναι βραχώδες και «ξερό», όσο και στο γεγονός ότι ήταν το πρώτο μέρος που συναντήσαμε άτομα ντυμένα παραδοσιακά. Βέβαια, είναι αρκετά τουριστικοποιημένη και, εκτός των άλλων, πολλοί έχουν έρθει στο χωριό από άλλα μέρη της Αργεντινής και έχουν ανοίξει επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος: ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια, τα οποία, όπως και να το κάνεις, διατηρούν έναν αέρα δυτικότροπο.

Εκτός από το άγριο τοπίο που δίνει την ομορφιά στο χωριό, οι ντόπιοι έχουν αυξήσει το τουριστικό ενδιαφέρον του τόπου αναστηλώνοντας, ή ακόμα ακόμα ξαναφτιάχνοντας κατά κάποιο τρόπο ορισμένα ερείπια κάποιου παλαιού οικισμού στην κορυφή του απέναντι βουνού. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν πήγαμε ως εκεί, ενώ ξεκινήσαμε να ανηφορίζουμε, διότι το θεωρήσαμε λίγο ανούσιο...2 σχόλια:

Georgia είπε...

Η περίεργη: τι σας λέει η κοπέλα;;;; Πώς να πάτε στα ερήπια που δεν πήγατε;;

Είναι η Maria από τα Tilcara που ήρθε και σας βρήκε στο isla del Sol;

Η Παλιοπερίεργη με αγάπη (η Γαλήνη σίγουρα με αναγνωρίζει!!!) :)

χχχ

Armenakia είπε...

periergh... h kopela nai einai h Maria, h opoia telika den katafere na erthei sto Isla del Sol... eftase mono mexri apenanti...
Mas leei diafores info gia th synexeia tou taxidiou mas, poly xrhsimes, tis opoies panw katw akolouthoume!
xxx
Armenakia!